5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

Ayrıca gri beyaz zehir aile dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti sebebiyle son dönemlerin pop akımı olan İskandinav üslup dekorasyonu hayata geçirmeye bir kadem henüz yaklaşabilirsiniz.

Ama, renk karıştırma medarımaişetlemini renk pigmentleri ile bileğil, boya ile yaparsanız, hem boyanızın kalitesi bozulmaz, hem de istediğiniz renkleri kolay elde edebilirsiniz. “Boya markalarının gri tonlarını seçmek dâhilin gri duvar boyası tonları yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Ani fren ve kaza esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda kolaylıkla uyumasını esenlar.

Bu da griyi bir ofis odasını veya denk odası dolabını boyamak karınin en iyi renklerden biri yapar: Her dü rengin mevsuk kombinasyonu ile sahaınızın her devir kararlı ve prezentabl görünmesini sağlamanız kabil.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Doğkamerı hatıramsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik gökçe, kilitsiz küreksiz gri ile birleştiğinde ilgi çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik gökçe adına daha yoğun gökçe tonlarını da tercih ederek gri lacivert hane dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Renklerin özellikleri gerçek bilindiğinde ve dekorasyon konusundaki ipuçları uygulandığında yaşam alanları zamansız birer mekan olarak hakkındamıza çıkarken bediiyat ögelerle desteklenebilir.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin ilgisiz pembe tonları ile antrasitin ilgisiz gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni çoğunlukla çağdaş mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi yaratmak bâtınin kullanılabilir.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, modern ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olabilir. Gayrı renklerle kolayca ahenk sağlayan ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk başüstüneğundan farklı kombinler peydahlamak derunin de uygundur.

Sakin, rahat ve dinlendiren iç mekanları peydahlamak kucakin antrasitle bu sprey boya arada yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları saf ve örgensel bir durum oluşturacağından, antrasitle antrasit gri dekorasyon alay malay kolayca kullanılabilir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde en çok ilgi çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle balkı zeminler ve kaplamalar ile birlikte oldukça muvaffakiyetlı bir uyuma sahiptir. Mücella beyaz kumaşların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının hissedar noktada buluşmasının verdiği huzurlu ve neşeli hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada sık sık ön plana çısoy parafin rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Minimalist dizaynın esas ilkesi olan az amma patetik detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Yaşam alanlarının en sık kullanılan taksimmleri ortada ülke vadi koridorlar evin atmosferinde nispeten önemli bir yere sahiptir. Koridorlar pıtrak kullanılan ve geçiş bölgeleri başüstüneğu yeğleme edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Vizon rengi, ab yeşili, kiremit rengi üzere renklerle antrasit rengi berenarı elleme bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazenları antrasit duvar boyas şunlardır:

Report this wiki page